Bejelentkezés

Bejelentkezésre és időpont egyeztetésre jelenleg e-mailen keresztül van lehetőség, az alábbi címen: tunklkata@gmail.com
Az egyéni ülések két helyszínen zajlanak, kérem, üzenetében jelezze, melyik helyszínen szeretné igénybe venni a konzultációt.

Budapest belvárosában a Rózsa Pszichológiai Központban csütörtök délutánonként.
Cím: 1077 Budapest, Rózsa utca 40/a. fszt.2. Kapucsengő: 13

Szentendrén a Happy Med Egészségügyi Központban péntek délutánonként.
Cím: 2000 Szentendre, Dobogókői út 1. Városkapu Üzletház, 1. emelet, bejelentkezés a recepción

A két szakembert igénylő pár- és családkonzultációs ülésekre szintén a Rózsa Pszichológiai Központban van lehetőség, általában szerda délutánokon.

Gyakorlati tudnivalók a konzultációról

Egy alkalom egy 50 perces órát jelent.  Az első alkalommal megbeszéljük, miért fordult hozzám, milyen változást szeretne elérni. Ekkor kerül felmérésre, megbeszélésre az is, hogy a kliens által hozott téma, probléma a kompetencia körömbe tartozik-e. Esetenként ennek eldöntéséhez további találkozó, illetve pszichodiagnosztikai tesztek, kérdőívek alkalmazása is szükséges lehet. Amennyiben a kliens által hozott problematika nem igényel klinikai szakpszichológusi, ill. pszichiáter szakorvosi kompetenciát, megfogalmazzuk további találkozásaink célját, és "szerződünk".
A konzultációs ülések általában hetente egyszer történnek, ettől eltérő gyakoriság megbeszélés és szükség szerint lehetséges.

A család- és párkapcsolati konzultáción két szakember és természetesen a pár van jelen, ekkor egy alkalom 90 percet jelent.

Óradíjak:

  • egyéni ülés: 10.000 forint/50 perc
  • család-és párkapcsolati konzultáció (két terapeutával): 14.000 forint/90 perc (csak a Rózsa Pszichológiai Központban elérhető)

Felhívom szíves figyelmét, hogy a díjazás a Happy Med Egészségügyi Központban eltér, a pontos árakról ott tájékozódhat.

FONTOS! A Rózsa Pszichológiai Központban előre egyeztetett időpont 24 órán belüli lemondása esetén a következő megtartott konzultációs alkalomkor a lemondott óra díjának 50%-a, azaz 5000 Ft plusz költség fizetendő. 24 órán kívül a lemondás díjmentes.

Munkámat minden esetben a pszichológus etika és titoktartás szabályai szerint, szupervízió mellett végzem. 

Adószám: 67365131-1-33

Nyilvántartási szám: 501124028

Az 1997. Évi CLVI. Törvény (egészségügyi törvény) értelmében Magyarországon pszichiátriai diagnózis felállítására, illetve pszichoterápia végzésére kizárólag klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, illetve szakorvos jogosult. Az általam végzett pszichológiai konzultációs tevékenység nem minősül pszichoterápiának.